优秀日记
哩本日子,唔知几时跟我来到广州结左婚后,完全忘记左它的存在.
昨天,LG突然发条短信比我话原来接受唔到我的过去过去??咩过去??我简直一头雾水...原来他睇左我的日子,系我同EX的过去.LG唔讲,我真系唔知本日子系广州原来他唔知几时已经将本日本拿左番来而且,唔系第一次睇本日记其实,我对他甘行为系好嬲他侵犯我的私隐想想,我的过去也并非不见得人我自己都唔想再睇番本日记,因为,果段爱情充满遗憾同无奈但我琴晚返到屋企都忍唔住打开来睇左一次未睇前,我完全唔记得自己写过咩了一睇,其实都好SWEET好纯由开始,结束就系无左中间部分....因为当时太快乐吧,没有写到....LG睇完到底咩心情呢??他净系同我讲,他心唔舒服唔舒服,点解依家先唔舒服?哩次他都唔系第一次睇啦可恶....